KZSM Zw. Rew. zaprasza na szkolenie na temat: „TRADYCJA I INNOWACJE W PRODUKCJI MASŁA, SERÓW DOJRZEWAJĄCYCH ORAZ TWAROGÓW I SERKÓW KANAPKOWYCH. ASPEKTY TECHNOLOGICZNE, MIKROBIOLOGICZNE I RYNKOWE KSZTAŁTUJĄCE JAKOŚĆ PRODUKTÓW”.

Krajowy Związek Spółdzielni Mleczarskich Zw. Rew. w Warszawie zaprasza
na szkolenie na temat: „TRADYCJA I INNOWACJE W PRODUKCJI MASŁA, SERÓW DOJRZEWAJĄCYCH ORAZ TWAROGÓW I SERKÓW KANAPKOWYCH. ASPEKTY TECHNOLOGICZNE, MIKROBIOLOGICZNE I RYNKOWE KSZTAŁTUJĄCE JAKOŚĆ PRODUKTÓW”.

Szkolenie odbędzie się w dniach 28-30 czerwca 2022 r. w Warszawie.

Szkolenie jest dofinansowane z Funduszu Promocji Mleka.

O przyjęciu na kurs decyduje kolejność zgłoszeń – ilość miejsc jest ograniczona. Termin zgłoszeń upływa 8 czerwca 2022 r. lub do wyczerpania limitu miejsc.

Szczegółowych informacji udziela Pani Kaja Rybacka – tel.  22 372 03 45 lub telefon komórkowy 668 809 808, k.rybacka@kzsm.org.pl