WARSZTATY I FORUM WIEDZY MANAGERSKIEJ – FOODFAKTY SCIENCE 4 BUSINESS

Miło mam zarekomendować kolejne merytoryczne wydarzenie organizowane przez FoodFakty.pl WARSZTATY I FORUM WIEDZY MANAGERSKIEJ – FOODFAKTY SCIENCE 4 BUSINESS, tym razem tematyką główną warsztatów będzie:

JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO OPAKOWAŃ I PRODUKTU ZAPAKOWANEGO

Warsztaty FoodFakty to wielowymiarowe wydarzenie merytoryczne skierowane do managerów branży spożywczej. Warsztaty prowadzone są przez ekspertów z ramienia kilkunastu Partnerów, w skład których wchodzą instytuty naukowe, firmy badawcze i konsultingowe, organizacje branżowe oraz kilku producentów opakowań.

W sumie przygotowano dla uczestników ponad 20 merytorycznych warsztatów, każdy po 45 min. Dodatkową atrakcją jest możliwość wycieczki do nowoczesnego zakładu produkcyjnego materiały opakowaniowe oraz zajęcia praktyczne w zapleczu technicznym Politechniki Łódzkiej.

Tematyka warsztatów podzielona została na 3 perspektywy:

  1. Kontrola jakości i bezpieczeństwa opakowania i produktu – aspekty materiałowe, technologiczne i środowiskowe
  2. Regulacje i wymagania prawne i zgodność opakowań z wymaganiami rynku i kontrahentów
  3. Recykling, biodegradacja, GOZ – aspekty technologiczne i prawne

Warsztaty odbywać się będą 14 i 15 lutego w Łodzi.

Zapisy i więcej informacji pod linkiem

Serdecznie zapraszamy, ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń!