Miło mam zarekomendować kolejne merytoryczne wydarzenie organizowane przez FoodFakty.pl WARSZTATY I FORUM WIEDZY MANAGERSKIEJ – FOODFAKTY SCIENCE 4 BUSINESS, tym razem tematyką główną warsztatów będzie:
JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO OPAKOWAŃ I PRODUKTU ZAPAKOWANEGO
Warsztaty FoodFakty to wielowymiarowe wydarzenie merytoryczne skierowane do managerów branży spożywczej. Warsztaty prowadzone są przez ekspertów z ramienia kilkunastu Partnerów, w skład których wchodzą instytuty naukowe, firmy badawcze i konsultingowe, organizacje branżowe oraz kilku producentów opakowań.
W sumie przygotowano dla uczestników ponad 20 merytorycznych warsztatów, każdy po 45 min. Dodatkową atrakcją jest możliwość wycieczki do nowoczesnego zakładu produkcyjnego materiały opakowaniowe oraz zajęcia praktyczne w zapleczu technicznym Politechniki Łódzkiej.
Tematyka warsztatów podzielona została na 3 perspektywy:
- Kontrola jakości i bezpieczeństwa opakowania i produktu – aspekty materiałowe, technologiczne i środowiskowe
- Regulacje i wymagania prawne i zgodność opakowań z wymaganiami rynku i kontrahentów
- Recykling, biodegradacja, GOZ – aspekty technologiczne i prawne
Warsztaty odbywać się będą 14 i 15 lutego w Łodzi.
Zapisy i więcej informacji pod linkiem
Serdecznie zapraszamy, ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń!