Podczas dwudniowego wydarzenia będzie można posłuchać o nowoczesnych technologiach oraz rozwiązaniach, które mają pomóc w uzyskaniu i utrzymaniu najwyższej jakości produktów wytwarzanych w zakładach spożywczych. Każdy uczestnik uzyska certyfikat uczestnictwa w konferencji.
Konferencja odbędzie się w formule ONLINE w dniach 19-20 listopada 2020r. Każdego dnia startujemy o 10:00.
Zapisy oraz program dostępne tutaj:
Dzień I, link do rejestracji: https://kierunekbmp.clickmeeting.com/bezpieczny-produkt-spozywczy-dzien-i-19-11-2020r-edycja-online-/register?_ga=2.111633732.1920741267.1603707203-697822910.1597757342&fbclid=IwAR3grISaTmNvCCwRA0l77sB0uI4PmKdgAVOgz95Fw1PTVz_GPx9PKKUtiV8
Dzień II, link do rejestracji: https://kierunekbmp.clickmeeting.com/bps2/register?_ga=2.111633732.1920741267.1603707203-697822910.1597757342&fbclid=IwAR3gru5PjDk24bAgsvxWk2j8JQW5MTKBBnG3GrW87C5zn0XOdpZVF3NYTIk